MÁSIK TV

MásikTV / SPORT

Kaposvári ZKK - Dombóvári Kosársuli KE: 71-73 (teljes mérkőzés)
2017.10.20

2017.10.20
Kaposvári ZKK - Dombóvári Kosársuli KE: 71-73 (teljes mérkőzés)

Kaposvári ZKK - Dombóvári Kosársuli KE: 71-73

A Hepp kupában már találkoztunk ugyan néhány hete, de egy év kihagyást követően újra Nb2-es bajnoki mérkőzést játszhattunk a kaposváriakkal. Pikáns összecsapásra volt kilátás, hiszen több volt játékosuk már a mi csapatunkat erősíti, illetve mégis csak egy szomszédvári rangadót várhattunk, még ha azt kicsiben is.. Ismételten sok dombóvári szurkoló kísérte el csapatunkat, melyet ezúton is köszönünk.
A mérkőzés elején fej-fej mellett haladt a két csapat, nagy küzdelem folyt a pályán. A negyed második felében, ha egy picit jobban koncentrálunk a befejezéseknél, akkor jelentősebb előnyre is szert tehettünk volna, így azonban Kun találataival „csak” 6 pont volt a felek közt a javunkra. A második negyedet nagyon rosszul kezdtük, 16 hazai egységre csupán egy duplával feleltünk, így az ekkor nagyon jól dobó ZKK átvette a vezetést, és 8 pontos előnyt harcolt ki (31-23). Próbáltuk összeszedni magunkat, és a rendkívül agilisan játszó Tóth Máté vezetésével sikerült a félidőre visszakapaszkodnunk (40-38).
A térfélcserét követően Tamás triplája megadta az alaphangot, nagyon jó szellemben játszottunk, próbáltunk keményíteni a védekezésünkön, és gyors támadásokat vezetni. A pár pontos előny végig a birtokunkban volt, a hazaiak szívósan tapadtak ránk, nem tudtunk ellépni. A záró negyed nagy izgalmakat hozott, kevés pont volt, minden találatért meg kellett szenvednie minkét félnek, könnyű kosár nem létezett. A 38. percben Csabai 2+1-es kombinációjával átvette a vezetést a ZKK, majd megtoldották még egy duplával (70-67). Időkérésünket követően az egész meccsen extrát nyújtó Tóth Máté dupláival (13 pont a záró negyedben!) egyenlítettünk (40. perc: 71-71). Két támadásra maradt idő, a hazaiak hozhatták a labdát, amelyet sikerült megszereznünk, és azt követően sportszerűtlen hibát ítéltek a játékvezetők. 9 mp-el a vége előtt Banai az egyik büntetőt értékesítette, majd labdabirtoklásunkat követően ismét büntetőzhettünk Tóth M. révén, és az egyik dobás célba ért (71-73). 5 mp maradt hátra, ebbe még egy időkérést követően két ZKK kísérlet is belefért, de mindegyik célt tévesztett, így hatalmas csatában megszereztük a győzelmet.
A győzelmet, amely nagyon értékes, hiszen egy nagyon erős, jó szerkezetű csapat otthonában sikerült bravúrt aratnunk! Gratuláció a csapat minden tagjának!!!

szöveg: Szőke Balázs

SPORT id 4282
nézve 805

AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .

 

VISSZA

Kaposvári ZKK - Dombóvári Kosársuli KE: 71-73 (teljes mérkőzés)

VISSZA

 

fórumhozzászólások ...

): ... nincs találat ... ):

 

VISSZA

 

! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum