T O P L I S T A
1.Dombóvár- Szigeterdő- vita a turisztikai programcsomagról
2.Új csoportelnököt választott a helyi FIDESZ
3.Az Egyenlő Bánásmód Hatóság határozata
4.Petrás János járt a Fekete István Múzeumban
5.Új köntöst kap a 424-es gőzmozdony
6.Vonatelőzés kerékpártúra Dombóvárról
7.Posta Imre előadása Dombóváron
8."Ne légy birka!" - Tapossa hasznosra!
9.Gőzerővel folyik a Műv. Ház felújítása
10.Reneszánsz Élménybirtok nyitotta meg kapuit Bikalon
11.Rongálás rongálás hátán - Helyzetjelentés a JAM tanösvényről
12.Különdíjat kapott a Fekete István Múzeum
13.Az Illyés Gyula Gimnázium szalagtűzője 2010.
14.72 órás testnevelés óra az Ipari Iskolában
15.Az Illyés Gyula Gimnázium szalagtűzője 2009.
Újonnan induló sorozatunkban ötleteket és tanácsokat szeretnénk mutatni azoknak, akik a gasztronómia útvesztőiben próbálnak eligazodni. Ebben az útkeresésben segítségünkre van Cser Zoltán mesterszakács a Cser Vendéglő tulajdonosa. Elsőként egy könnyű, egyszerűen elkészíthető finom ételt ajánlunk. Ez a Harcsapaprikás Túrós csuszával, ami akár egy karácsonyi menü egyik fogásaként is elkészíthető.
Hozzávalók:
- 1 kg harcsafilé
- 2 fej vöröshagyma
- 2 db paprika
- 2 db paradicsom
- 8 dl tejföl
- 20 dkg csuszatészta
- 40 dkg túró
- 15 dkg füstölt szalonna
- Só, paprika, bors, delikát
- víz
- díszítéshez póréhagyma
MŰSORAINK id 782
nézve 12374
AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .
): ... nincs találat ... ):