MÁSIK TV

MásikTV / SPORT

Dombóvári Kosársuli - Szombathelyi Egyetem SE (81-75)
2018.05.19

2018.05.19
Dombóvári Kosársuli - Szombathelyi Egyetem SE (81-75)

Dombóvári Kosársuli - Szombathelyi Egyetem SE (81-75) teljes mérkőzés.

A 2017/18-as bajnoki szezon utolsó játéknapján a tabella első helyén álló SZOESE csapatát fogadtuk. Együttesünkben több játékosunknak is ez a találkozó volt a búcsúmérkőzése, és szerettünk volna emlékezetessé tenni ezt, egy szép győzelemmel. Szilágyi Tamás, Banai Attila és Tamás Péter hosszú évekig alapemberei voltak csapatunknak, kitűnő játékukkal, hozzáállásukkal, és emberi oldalukkal példát mutattak a Kosársuli számos korosztályának. A mérkőzés előtt egyesületünk elnöke Czétány László köszönte meg és méltatta munkájukat, amit tettek a dombóvári kosárlabdáért.
Feldobás után rögtön megtapasztalhattuk, hogy nem véletlenül listavezető a SZOESE. A szokásosnál sokkal nagyobb iramban folyt a játék, fej-fej mellett haladt a két csapat. Szép támadásokat vezettünk, pontosan céloztunk a tripla vonalon túlról. 1-2 figyelmetlenségből adódó kosarat kaptunk, amiben javulnunk kellett. A félidőre minimális egy pontos előnnyel térhettünk pihenőre.
Fordulás után továbbra is hatalmas küzdelem zajlott a parketten, ezen a szinten magas szinvonalú volt a játék. Pár pontos előnyünket próbáltuk tartani, a gyűrűnket folyamatosan támadó vendég csapattól. Óriásit küzdött mindenki, nagyon éles volt csapatunk. Azonban kérdéses volt, hogy meddig bírjuk erővel ezt a nagyobb iramot, ezért próbáltunk cserékkel frissíteni, pihenőt adni a kulcsembereinknek. A 39. percben 78-70-re elléptünk, erre válaszul érkezett 5 vendégpont, sőt az utolsó percben az egyenlítésért is támadhatott a SZOESE, de sikerült kivédekeznünk a támadásukat. Az utolsó akciónkban stilszerűen, búcsúzó kapitányunk Tamás Péter szerzett egy duplát, beállítva ezzel a végeredményt. Ezzel a fantasztikus győzelemmel csapatunk az 5. helyet szerete meg a bajnokságban. Gratuláció minden csapattagnak, köszönjük szépen a munkátokat! Búcsúzó, és elköszönő játékosainknak sok sikert kívánunk az élet minden területén! Köszönjük, hogy a Dombóvári Kosársuli családjába tartoztok, tartoztatok!

Szeretnénk megköszönni kedves közönségünknek az egész éves kitartó szurkolásukat, nagyon sokat segítettetek a nehezebb pillanatokban!
Jövő szezonban találkozunk, hajrá Dombóvár!!!

SPORT id 4370
nézve 782

AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .

 

VISSZA

Dombóvári Kosársuli - Szombathelyi Egyetem SE (81-75)

VISSZA

 

fórumhozzászólások ...

): ... nincs találat ... ):

 

VISSZA

 

! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum