MÁSIK TV

MásikTV / HÍREK

Dombóvári Kosársuli KE - Kaposvári ZKK: 73-58
2017.09.22

2017.09.22
Dombóvári Kosársuli KE - Kaposvári ZKK: 73-58

Hepp Kupa selejtező:
Dombóvári Kosársuli KE - Kaposvári ZKK: 73-58 (16-11,17-18, 18-16, 22-13)

Újjá alakult felnőtt csapatunk első hivatalos mérkőzését játszotta, az NB1 B csoportos, és az NB2-es csapatok számára rendezett a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa küzdelmeiben. A tavalyi bajnokságban picit gyengébb szereplésünk miatt selejtezőt kellett vívnunk, és a sorsolás az újjá alakuló kaposvári csapattal hozott össze, ahol sok ismerőssel találkozhattunk. Egy mérkőzés volt hivatott dönteni a továbbjutás sorsáról. Mindkét oldalon meghatározó játékosok hiányoztak betegségek, és egyéb okok miatt, amely elsősorban a vendégcsapatot érintette érzékenyebben.
Jól indult számunkra a találkozó, Tóth Máté ponterős játékával sikerült előnyt kiharcolnunk. A negyed második felében azonban görcsössé váltunk, támadásban rosszak voltak a kiválasztásaink, ritmustalanná váltunk. A második negyed elején 9 ponttal elléptünk ugyan, de elég volt egy-két figyelmetlenség a védő térfelünkön és rögtön felzárkózott, majd kiegyenlített a vendégcsapat. Pölöske pontjainak köszönhetően 4 pontos vezetéssel várhattuk a folytatást.
Fordulás után mindössze egyetlen mezőnykosarat szereztünk negyed közepéig, és a büntetőkkel is hadilábon álltunk. Kapkodtunk, rengeteg labdát eladtunk. Ekkor érkezett Lovas Dávid, és nagyon jól, ponterősen szállt be a játékba. A védekezésünk is sokat javult, amelyen időközben változtattunk, agresszívebbek lettünk. A záró játékrész sikerült a legjobban, jól járattuk a labdád, jó ritmusban támadtunk, távoli dobásaink is célba értek. A legfontosabb, hogy lelkesek voltunk védekezésben is, amely alapot adott a támadásokhoz. A végére 15 pontos különbség alakult ki a felek közt, így tovább jutott csapatunk a Hepp Kupa 1. fordulójába. A játékunk még nagyon idény eleji, próbáljuk a továbbiakra összecsiszolni, amely remélhetőleg a soron következő mérkőzéseinken már meg fog mutatkozni.
Köszönjük a szurkolást! Hajrá Dombóvár!

HÍREK id 4271
nézve 502

AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .

 

VISSZA

Dombóvári Kosársuli KE - Kaposvári ZKK: 73-58

VISSZA

 

fórumhozzászólások ...

): ... nincs találat ... ):

 

VISSZA

 

! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum