MÁSIK TV

MásikTV / KULTÚRA

Együtt táboroztak a kórusok Balatonfenyvesen
2017.08.30

2017. kiemelt fontossággal bír a Kapos Kórus életében. Ez év őszén ünnepli az Énekkar fennállásának 45. évfordulóját. A Kapos Kórus hosszú évek óta ápol baráti kapcsolatot a Pécsi Mecsek Kórussal. A pécsi Kórus ebben az évben 60 éves. Az évfordulókat a Kórusok közös ünnepléssel, két helyszínen, két nagyszabású koncert keretében valósítják meg. Pécsett - október 17-én - a Kodály Központban lép fel a két Énekkar a Pannon Filharmonikusokkal, majd Dombóváron - október 27-én - az Apáczai Csere János Szakközépiskola dísztermében énekelnek együtt. A hangversenyeken szerepet kapnak a Kórusok volt karnagyai is!

A koncertekre való felkészülést segítette az elmúlt hétvégén Balatonfenyvesen, az Ifjúsági Táborban töltött három nap, ahol az énekesek napi hat órában foglalkoztak az előadni kívánt darabokkal.

A közös munka, a jó hangulat, a közös cél összekovácsolta a kórustagokat. A sok próba eredményét reményeink szerint nagyszámú dombóvári és pécsi zeneszerető élvezheti majd a hangversenyeken. Abban is bízunk, hogy az őszi próbákra és a koncertekre a régi kórustagok is eljönnek, ahol a közös dalolás öröme újra összehozza énekeseket.szöveg: Kőszegi György

KULTÚRA id 4262
nézve 797

AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .

 

VISSZA

Együtt táboroztak a kórusok Balatonfenyvesen

VISSZA

 

fórumhozzászólások ...

): ... nincs találat ... ):

 

VISSZA

 

! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum