MÁSIK TV

MásikTV / SPORT

Dombóvári Kosársuli - PTE-PEAC teljes mérkőzés 2017.12.02.
2017.12.02

2017.12.02
Dombóvári Kosársuli - PTE-PEAC teljes mérkőzés 2017.12.02.

A nyolcadik fordulóban a PEAC csapatát fogadtuk, akik - csapatunkkal holtversenyben - a bajnoki tabella 2. helyét foglalták el 6-1- es győzelem-vereség mutatóval. Mindkét csapat teljes kerettel tudott felállni a mérkőzésre.
Az első negyed 4. percéig még 7-4 volt a javunkra, de ekkor érkezett egy nagyon komoly hullámvölgy és a pécsiek egy 19-2- es futással jelentős előnyt harcoltak ki. Sajnos hibát-hibára halmoztunk, eladott labdák, kihagyott ziccerek, rossz védekezés, ami jellemezte játékunkat. Hiányzott a lelkesedés, a tűz, amelyek nélkül lehetetlen kosárlabdázni. A folytatásban kezdtünk magunkra találni, a támadójátékunk végre jobban működött, a védekezésünk is sokkal jobb lett, 1-2 hibát leszámítva, amelyre külön figyelmet kellett volna szentelnünk. A félidőre Lovas találataival 3 pontra felzárkóztunk.
A fordulás után érthetetlen módon elkezdtünk erőlködni, előkészítetlen vállalásaink voltak, újra ritmustalanok lettünk, amit PEAC köszönt szépen, és megint csak futhattunk az eredmény után. Már 13 ponttal vezettek a pécsiek, amikor Tóth Máté villant, és két triplájával sikerült valamelyest felzárkóznunk (30 perc: 46-53). A záró negyedben a kialakult 8-10 egységnyi előnyt a látogatók végig tartani tudták, rendkívül gyenge dobószázalékunk miatt nem tudtunk közelebb lopózni, és nyílttá tenni a végjátékot. A megérdemelt győzelemhez gratulálunk a PEAC csapatának! A továbbiakra sokkal jobban kell készülnünk, elsősorban fejben, nagyobb koncentrációval, és lelkesedéssel, hogy azehhez hasonló mérkőzéseken, győztesen hagyjuk el a parkettet.

Szőke Balázs

SPORT id 4301
nézve 996

AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .

 

VISSZA

Dombóvári Kosársuli - PTE-PEAC teljes mérkőzés 2017.12.02.

VISSZA

 

fórumhozzászólások ...

): ... nincs találat ... ):

 

VISSZA

 

! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum