MÁSIK TV

MásikTV / SPORT

Elsöprő fölény az atlétáknál
2017.03.30

Elsöprő dombóvári fölény a megyei és dél-dunántúli mezei futóbajnokságokon
Az elmúlt egy hét mozgalmasan telt az iskolai és a DOVASE csapataiban szerepet kapó futóknak. Március 23-án új helyszín - a Városi Sporttelep - adott otthont a dombóvári járás általános iskolái részére megrendezett diákolimpiai mezei futóbajnokságnak. Az utóbbi évek legnépesebb versenyét rendezte meg Tarr Imre Tanár úr és csapata, 324 célba érő gyerekkel. A kurdi iskola kivételével minden intézmény képviselte magát. A nagyszerűen sikerült verseny jó alapot adott az iskoláknak az erőfelmérésre, s arra, hogy kiválasszák a megyei döntőn résztvevő versenyzőiket.
Ez nagyszerűen sikerült. A március 28-i Bonyhádon megrendezett megyei döntőn, melyen már a középiskolások is részt vettek, kimagasló eredményeket értek el a dombóváriak és környékbeliek. Összesen 47 fő jutott tovább az országos bajnokságra 9 csapat tagjaként (5 Fő/ csapat), plusz 2 fő egyéniben.

SPORT XXI. PROGRAM DÉL-DUNÁNTÚLI FUTÓBAJNOKSÁG
Nem sokat pihenhettek a legkisebb futók, hiszen az U-11 és U -13 korosztályú , DOVASE színeiben versenyző atléta palánták március 30-án szintén BONYHÁDON , a városi sporttelepen csaptak össze a Baranya, Somogy ,Tolna megye korosztályos legjobbjaival.
Gyermek korosztályú futóink követve a hagyományokat, most is kimagasló sikereket értek el. Mindkét korcsoportban győzött az "A" csapatunk, a nagyoknál a "B" csapat ezüstérmes lett,de a többieknek sem kellett szégyenkezniük. A szigeterdei edzések, játékos foglalkozások megtették hatásukat. A fiúk, lányok egyéni versenyében is több atlétánk dobogóra állhatott, s fogadhatták a csapatot elkísérő szülők, nagyszülők és versenyzőtársak elismerő tapsát. Ismét a Dombóvári VASE vett részt a legtöbb versenyzővel a rendezvényen. A részletes eredmények ...click... oldalon olvashatók.

Szép volt Kicsik ! Gyerünk, gyerünk Atléták !

SPORT id 4187
nézve 602

AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .

 

VISSZA

Elsöprő fölény az atlétáknál

Elsöprő fölény az atlétáknál

Elsöprő fölény az atlétáknál

VISSZA

 

fórumhozzászólások ...

): ... nincs találat ... ):

 

VISSZA

 

! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum