MÁSIK TV
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G

Legújabb anyagaink

Dombóvár várossá avatásának 47. évfordulója 2017.04.08.
Dombóvár várossá avatásának 47. évfordulója alkalmából ünnepi gálaműsor és a városi elismerések átadására került sor a Tinódi Ház színháztermében 2017. április 8-án.
Karate sikerek Bátaszéken
Karate sikerek Bátaszéken (2017.04.08) A XII. Tavaszi Bátaszék Bajnokság meghívásos, regionális versenyen vett részt a Dombóvári Karatesuli csapata, melyet a WKF szabályrendszer szerint rendeztek meg. A megmérettetésre 217 versenyző nevezése érkezett, ahol hat fős csapatunk 5 arany-, 3 ezüst- és
Műtermek és fényképészek Dombóváron a XX. században
Műtermek és fényképészek Dombóváron a XX. században címmel a Dombóvári Városszépítő és Városvédő Egyesület szervezésében dr. Kápolnás Mária előadására várják az érdeklődőket a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteménybe 2017. április 27-én 17 órára.
TOLNA VFC - DOMBÓVÁR FC 2-1 (2-1)
TOLNA VFC - DOMBÓVÁR FC 2-1 (2-1)Az összefoglalót a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatásával láthatják! Góllővők: SZILI ISTVÁN 24'. HORVÁTH MÁTÉ 32' illetve HORVÁTH ÁRPÁD 17' Tolna megyei NB III Közép és a Tolna megyei I. és II. oszt. labdarúgó mérkőzések összefoglalói.
Nógrádi György előadása Dombóváron 2017. április 12-én.
Globális erőviszonyok a XXI. században - címmel tartott előadást Nógrádi György Dombóváron a Tinódi Házban 2017. április 12-én.
Rendkívüli képviselő-testületi ülés Dombóvár 2017. április 13.
Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. április 13-án tartott rendkívüli ülésének tárgyalt napirendi pontjai 1 Az ÖKO-DOMBÓ Nonprofit Kft.-vel és a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás ellátásával kapcsolatos döntések 2. A Bikal Nonprofit Kft. által szállított szippantott
A CÖF Dombóvári Szervezetének vendége volt ifj. Lomnici Zoltán
A CÖF Dombóvári Szervezete újabb rendezvényét tartotta 2017. április 4-án az Apáczai Iskolában. A meghívott előadó ifj. Lomnici Zoltán volt, aki a CÖF szóvivője, alkotmányjogász és egyetemi oktató.
Új helyen Rácz Edit "Kőváza csillagjegyekkel" alkotása
Rácz Edit Kőváza csillagjegyekkel című köztéri alkotását avatták Dombóváron a Hunyadi téren 2017. április 3-án.
Dombóvár SC - Őcsény SK 6-0
Dombóvár SC - Őcsény SK 6-0
Elsöprő fölény az atlétáknál
Elsöprő dombóvári fölény a megyei és dél-dunántúli mezei futóbajnokságokon Az elmúlt egy hét mozgalmasan telt az iskolai és a DOVASE csapataiban szerepet kapó futóknak. Március 23-án új helyszín - a Városi Sporttelep - adott otthont a dombóvári járás általános iskolái részére megrendezett diákolim

 

fórumhozzászólások ...

 általános 2015.05.06 13:30 mhb
Gyalázatos manipulációval lett elnök Monostori János
 általános 2015.02.26 14:28 sakál bier
Uraim miről beszélünk. Tisztességességről pont Monostori beszél meg ér egy misét az egész Dombóvári Jobbik.
Gyalázatos manipulációval lett elnök Monostori János.

"Mondd ki az igazságot! Küzdj érte bátran, büszkén, becsülettel" - mondta Vona Gábor alig néhány évvel ezelőtt, nagyon helyesen
 általános 2015.02.17 19:26 sakál bier
Dombóvári Jobbik már egy WASS ALBERT 24-óras fel olvasót sem tud megrendezni.Mi van Jani talán a teremre nincs pénz?Igaz nem csak ezt nem tudod megrendezni de még egyszerű véradást sem tud meg szervezni.Szegénységi bizonyítvány.Mért nem szólsz a tanács adódnak,a képviselőnek az talán segítene megszervezni.
 általános 2015.02.17 16:21 sakál bier
Nem látom a Jobbik által be adót Munkahely teremtésre való javaslatot.Vagy csak el leszünk 5-évig.
 általános 2015.02.01 15:49 sakál bier
Hát igen megint bemutatkozott a Jani.Sumák és aljas módon nem hirdette meg az év értékelőt,mert talán a Családja nem fért volna bele a keretbe és inkább saját magát és a családját helyezte előnybe. Hát igen igaza volt az MHB- nak amikor azt írta hogy egy szük családi vállalkozás lett a Dombóvári Jobbik.
 általános 2015.01.05 21:00 sakál bier
Monostori fel van háborodva,de hiszen egy Jobbikos is van köztük aki nem utasíttatta vissza,vagy esetleg nem ajálta fel egy iskolának vagy esetleg a tanuszodának.Vagy esetleg az a baja hogy nem ö kapta,hát így járt

Ráadásul önmaguknak is megszavazták a 15%-s képviselői tiszteletdíj emelését! Mert, hogy szociálisan érzékenyek.
 általános 2015.01.04 13:39 fahrer
Tisztelt Hölgyeim és Uraim.Nagy lett ita csend dobjuk fel a hangulatot kicsit. Fideszesek!!!! Azért különös a ti lelkivilágotok, hallod-e. Nektek olcsóbb a benzin, a kenyér, a hús? Köztetek nincs munkanélküli, a kölykeiteket simán felveszik majd a felére csökkentett létszánú gimikbe? Nektek elég a 60 százalékra csökkentett táppénz, a ti feleségeteket, lányotokat nem rúgják ki terhesen, ha egy havernak kell a helye? Nektek tényleg jó az, hogy már csak a német autógyárak adójából van bevétele az országnak, minden mást kölcsönökből és EU-s adományokból fizetünk? Ti tényleg kiveritek a farkatokat attól, hogy maga a nagy Orbán Viktor turkál a zsebetekben? Ti tényleg ennyire primitívek vagytok?

 

 

 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum