T O P L I S T A
1.Új csoportelnököt választott a helyi FIDESZ
2.Petrás János járt a Fekete István Múzeumban
3.Dombóvár- Szigeterdő- vita a turisztikai programcsomagról
4.Az Egyenlő Bánásmód Hatóság határozata
5.Új köntöst kap a 424-es gőzmozdony
6.Posta Imre előadása Dombóváron
7.Vonatelőzés kerékpártúra Dombóvárról
8."Ne légy birka!" - Tapossa hasznosra!
9.Gőzerővel folyik a Műv. Ház felújítása
10.Különdíjat kapott a Fekete István Múzeum
11.Reneszánsz Élménybirtok nyitotta meg kapuit Bikalon
12.Rongálás rongálás hátán - Helyzetjelentés a JAM tanösvényről
13.Az Illyés Gyula Gimnázium szalagtűzője 2010.
14.Az Illyés Gyula Gimnázium szalagtűzője 2009.
15.72 órás testnevelés óra az Ipari Iskolában
Újonnan induló sorozatunkban ötleteket és tanácsokat szeretnénk mutatni azoknak, akik a gasztronómia útvesztőiben próbálnak eligazodni. Ebben az útkeresésben segítségünkre van Cser Zoltán mesterszakács a Cser Vendéglő tulajdonosa. Elsőként egy könnyű, egyszerűen elkészíthető finom ételt ajánlunk. Ez a Harcsapaprikás Túrós csuszával, ami akár egy karácsonyi menü egyik fogásaként is elkészíthető.
Hozzávalók:
- 1 kg harcsafilé
- 2 fej vöröshagyma
- 2 db paprika
- 2 db paradicsom
- 8 dl tejföl
- 20 dkg csuszatészta
- 40 dkg túró
- 15 dkg füstölt szalonna
- Só, paprika, bors, delikát
- víz
- díszítéshez póréhagyma
MŰSORAINK id 782
nézve 17115
AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .