MÁSIK TV

MásikTV / HÍREK

Hatszor vált be a kitalált történet
2013.07.29

''10 000 Ft-tal tartozom az unokájának (fiának), szeretném megadni de csak 20 000 Ft-os bankjegy van nálam. Tudna visszaadni?''
Hatszor sikerült ezzel a történettel idős ember bizalmába férkőzni, a lakásba bejutni és a megtakarított készpénz helyét kifigyelni Dombóváron két fiatal férfinak. Az ingatlanba bejutva már csak az áldozat figyelmét kellett elterelni a zsákmány megszerzésének idejére.

A bűncselekmény áldozataira jellemző, hogy mindannyian 65 év feletti, dombóvári lakosok, akik kb. 5 hónap alatt közel 1 millió forinttal gazdagították akaratukon kívül a két elkövetőt.

A nyomozás lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folyamatban van, a 29 éves dombóvári és a 30 éves mágocsi gyanúsított az eljárás során szabadlábon védekezhet.

HÍREK id 3004
nézve 3940

AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .

 

VISSZA

Hatszor vált be a kitalált történet

VISSZA

 

fórumhozzászólások ...

 hírek 2013.08.13 09:50 azanyaduristenit ......
Persze a sok cigány kapja a TV-ből az ihletet és íme a megvalósítás is. Persze szabadlábon védekezhetnek orbán cimborái. Mit kell ezen nyomozni. MEgvannak az elkövetők vigyék gázkamrába és kész. Cigányokra emlékeznek a TV-ben is. Magyar áldozatokat pedig leszarják arra nem kell emlékezni pedig minden nap van legalább 1.

 

VISSZA

 

! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum