MÁSIK TV

MásikTV / HÍREK

2 hír a Rendőrségről
2013.09.05

Lopott autót foglaltak le

Pár nappal korábban, a Balaton északi partjáról tulajdonították el azt a Mercedes típusú személygépkocsit, melyet egy helyi lakos udvarában talált meg a két kocsolai körzeti megbízott 2013. szeptember 2-án.
A körözött járművet lefoglalták, birtokosát kihallgatták.

Az eljárás lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon folyamatban van.Sörétes puskát talált

Első hallásra hihetetlen, de igazat mondott O. László gyanúsított, amikor kihallgatásakor azt állította, hogy a házkutatás során lefoglalt, engedély nélkül tartott sörétes lőfegyvert úgy találta Dombóvár külterületén.
Egy helyi vadász még 2013.februárjában jelentette be fegyverének elvesztését, így a nyomozók a különös történet hallatán egyáltalán nem lepődtek meg.

A 37 éves férfit lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A fenti cselekmény 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A vadász ellen a fegyver tartására, birtoklására vonatkozó kötelességek megszegése miatt közigazgatási eljárást folytattak a Dombóvári Rendőrkapitányságon, melynek során 6 hónapra bevonták a fegyvertartási engedélyét. Megtalált fegyverét a hat hónap elteltével, sikeres vizsgát követően kaphatja vissza.

Forrás: Dombóvári Rendőrkapitányság

HÍREK id 3030
nézve 3877

AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .

 

VISSZA

2 hír a Rendőrségről

2 hír a Rendőrségről

VISSZA

 

fórumhozzászólások ...

 hírek 2013.09.13 10:55 azanyaduristenit ......
Orsós cigány László. Remélem bezárják az egész családját a mocskos patkánynak!!

 

VISSZA

 

! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum