MÁSIK TV

MásikTV / SPORT

Atlétika hírek
2017.04.30

Kölyök Atlétika - DOVASE

A Dombóvártól mindössze 5 km-re lévő Kaposszekcső Általános Iskola adott otthont a Kölyök Atlétikai Program következő fordulójának a Dombóvári VASE égisze alatt tevékenykedő 4 iskolai csoportnak. A tantestület tagjai, valamint a 8. osztályos diákok segítettek a lebonyolításban - nagyszerű házigazdáknak bizonyultak... köszönet érte! A megjelent 87 kölyökatléta egy pörgős, jó hangulatú, frappáns versenyen vehetett részt. A dombóvári József Attila és a Szent Orsolya Iskolaközpont, a Gyulaji Általános Iskola, valamint a helyi kisatléták (2007-ben és később születettek) vegyes csapatokba kerültek.
A sprintváltóban, koordinációs létrafutásban, szivacsgerely hajításban, ugrókötelezésben, egykörös váltófutásban megmérkőző csapatok tagjai valamint a megjelent népes létszámú iskolatárs és hozzátartozó fergeteges hangulatot varázsolt a küzdőtérre. A végén minden résztvevő oklevéllel, valamint a Kaposszekcsői Szülői Munkaközösség jóvoltából egy-egy szelet müzli szelettel gazdagodott.
A DOVASE következő Kölyök Atlétikai Programja a tervek szerint 2017.május 23-án már szabadtéren kerül megrendezésre a Szuhay Sportközpontban, Dombóváron. A gyerekek már alig várják...
Gyerünk - Gyerünk Atléták ! Mindent bele!

Nagy menetelésbe kezdtek a DOVASE atlétái!

DOVASE atlétái megkezdték a pályaszezont. Nyitó versenyen április 30-án, Budapesten a Vasas Pasaréti úti stadionjában az "Országos 10 000 m-es bajnokság" kiegészítő versenyszámaiban öten álltak rajthoz.
Mindannyian egyéni legjobbjukat futották! Tamás Zsófia ideje egyúttal iskolacsúcs is! Eredményeik értékét növeli, hogy korosztályukban a fiatalabb évfolyamba tartoznak.
Eredményeik:
Serdülő lány 800 m 2. Tamás Zsófia 2:15,31
Serdülő fiú 800 m 6. Esküdt Mihály 2:14,39
Serdülő fiú 3000 m 4. Strijk Barnabás 10:08,00
Ifjúsági lány 1500 m 7. Strijk Johanna 5:23,01

Tóth Lili Anna 10 000 m-en nem indult (ahol abszolút esélyes volt), hanem a későbbi célokat figyelembe véve 1500 m-en állt rajthoz, s aratott magabiztos győzelmet. Időeredménye jobb, mint a Junior Európa Bajnokság nevezési ideje, így a 3000 m-es akadályfutás mellett e számban is szintes lett.
A sorban a megyei és országos diákolimpiai döntők, valamint Szuper Liga versenyek következnek az ország legkülönbözőbb pontjain.
GYERÜNK - GYERÜNK ATLÉTÁK!

SPORT id 4213
nézve 946

AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .

 

VISSZA

Atlétika hírek

Atlétika hírek

Atlétika hírek

VISSZA

 

fórumhozzászólások ...

): ... nincs találat ... ):

 

VISSZA

 

! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum