MÁSIK TV

MásikTV / SPORT

Dombóvári Kosársuli KE - PVSK-Kronosz Kiadó: 59-81
2017.10.07

2017.10.07
Dombóvári Kosársuli KE - PVSK-Kronosz Kiadó: 59-81

A Hepp Kupa 1. fordulójában a NB1-es PVSK fiókcsapatával hozott össze a sorsolás, akik a rendkívül erős „B” csoport felsőházában szerepelnek. Csapatunkból többen is kihagyni kényszerültek a találkozót sérülés és munkahelyi elfoglaltság miatt, ill. a vendég együttesnél is több meghatározó játékos hiányzott, akik már az „A” csoportos csapatban is szerepelnek.
A kezdést követően rögtön éreztük, hogy egy teljesen más sebességgel kosárlabdázó csapattal állunk szemben. A 7. percig betöréseink révén még nagyon jól tartottuk magunkat (13-12), de ekkor jött egy 11-0-s PVSK futás, és máris nagyobb hátrányba kerültünk. A második negyedben próbáltunk visszakapaszkodni, de a vendégcsapat nagyon jó százalékkal értékesítette a dobó helyzeteit, és több könnyű kosarat is szerezett, amely nekünk sajnos nagyon kevés volt. A félidőre 16 pontos hátrányban térhettünk pihenőre (28-44).
A harmadik negyedben nagy energiákat mozgósítottunk, két egymást követő pontos távoli dobásunk után picit közelebb lopóztunk (36-47). Ekkor védekezést váltottak a pécsiek, és 1-2 bosszantó eladott labdánk után ismét visszaállt a 15-16 pontos különbség. Küzdöttünk, harcoltunk, nagy alázattal tette mindenki a dolgát, számunkra ez a negyed sikerült a legjobban.
A záró etapban egyre több hiba csúszott a játékunkba, fáradni látszott csapatunk, így a végére kialakult nagyobb különbség a vendégcsapat javára teljesen megérdemelt.
Gratulálunk a PVSK-nak, sok sikert a továbbiakra! Csapatunknak is jár az elismerés, hogy ebben a szerkezetben is tisztesen helytállt, és mindenki próbálta a maximumot adni!
A jövő héten folytatódnak a bajnokság küzdelmei, ahol az újonc Mosonmagyaróvár otthonába látogatunk október 14-én (péntek,19.30).

SPORT id 4279
nézve 640

AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .

 

VISSZA

Dombóvári Kosársuli KE - PVSK-Kronosz Kiadó: 59-81

VISSZA

 

fórumhozzászólások ...

): ... nincs találat ... ):

 

VISSZA

 

! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum