MÁSIK TV

MásikTV / SPORT

Dombóvári Kosársuli KE - Mágusok-Zrínyi KK: 69-54
2018.11.17

2018.11.17
Dombóvári Kosársuli KE - Mágusok-Zrínyi KK: 69-54

Az Nb2-es bajnoki pontvadászat 6. fordulójában szomszédvári rangadó következett, a Kaposvár csapatát fogadtuk. A győzelem reményében léptünk parkettre, szerettük volna javítani a mérlegünkön, hiszen az utolsó két fordulóban egyaránt vereséget szenvedtünk. Tóth Máté a héten az Egyesült Államokba utazott, és vállalt munkát, így már nem számíthatunk a játékára az idei szezonban. Pályára lépett viszont Dávid Róbert és Hadnagy Bence, akik Bonyhádról érkeztek erősítésnek csapatunkhoz.
Jó szellemben kezdtük a mérkőzést, az első perctől látszott, hogy mindenki nagyon akarja a
győzelmet. Elsősorban a védekezésünk volt rendben, ami kellő alapot biztosított a folytatásra.
Nagyon jól szálltak be a cserepadról érkező játékosaink is, Németh és Kőnig hármasaival 7
pontos hazai előnyt könyvelhettünk el az első negyed végére. A folytatásban egy remek 9-0-ás futással már 15 egységgel jártunk előrébb, de a szívósan küzdő kaposváriaknak sikerült vissza kapaszkodni. A negyed zárásaként, a lehető legjobbkor Fetzer süllyesztett el egy triplát, és kereken tíz pontos előnnyel térhettek pihenőre a csapatok.
A nagyszünet után a vendégcsapat védekezést váltott, ez némi zavart okozott, de sikerült rendezni a sorainkat. Újabb 9-0-ás időszakunkkal 14 ponttal jártunk már előrébb, de Kun 3 tripláját követően előnyünk csupán 3 pontra olvadt a záró felvonásra. Az utolsó 10 percre minden energiánkat mozgósítottuk, nagyszerű csapatmunkánknak, agresszív védekezésünknek köszönhetően újra magabiztosak lettünk. Percekig nem kaptunk kosarat, ennek köszönhetően felépítettünk egy 10-12 pontos előnyt, amit a mérkőzés végéig sikerült megtartanunk.
Gratulálok a csapatunknak, örülök hogy mindenki átérezte a találkozó fontosságát, maximálisan koncentrálva a mérkőzésre, ezt szeretnénk folytatni a továbbiakban!

Győzelmünket Bálind József emlékének ajánljuk!

SPORT id 4420
nézve 436

AJÁNLOM ISMERŐSÖMNEK AZ ANYAGOT . . .

 

VISSZA

Dombóvári Kosársuli KE - Mágusok-Zrínyi KK: 69-54

VISSZA

 

fórumhozzászólások ...

): ... nincs találat ... ):

 

VISSZA

 

! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
! ! ! KATTINTS A KÉPRE ! ! ! ======= M á s i k T V - K É P Ú J S Á G
 

© MÁSIKTV Dombóvár 2007-2008 ::: i n f o [kukuc] m a s i k t v . h u ::: impresszum